Гонтарєва анонсувала розпродаж непотрібного Нацбанку майна (ВІДЕО) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гонтарєва анонсувала розпродаж непотрібного Нацбанку майна (ВІДЕО)

Казна та Політика
3497
Глава Нацбанку Валерія Гонтарєва розповіла, що у Сергія Арбузова в НБУ були закріплені за ним автомобілі швидкої допомоги, а його життя оберігали 73 охоронці.
Про це вона розповіла в відеокоментарі, оприлюдненому прес-службою НБУ.
“Цього року ми передали 70 броньованих автомобілів в зону АТО. Більше того, в зону АТО ми передали дві швидкі допомоги, які персонально були закріплені за колишнім главою Арбузовим. 73 охоронці, які охороняли Арбузова, і собаки, їх вже немає. А машини, які возили Арбузова, ще є, ось їх реалізацією ми і займемося”, – сказав Гонтарєва, анонсувавши розпродаж зайвого майна Нацбанку.
!!
“У першу чергу ми продаємо непрофільні активи, які належали Національному банку, починаючи з телебачення БТБ і закінчуючи всіма нашими університетами-академіями, які ми передаємо на баланс Міністерства освіти. Крім цього, ми практично заморозили всі незрозумілі і нікому не потрібні інвестиційні програми, які тут були і, швидше за все, виливалися в мільярдні витрати. Тому на власне утримання Нацбанк скоротив вже більше ніж в два рази свій бюджет”, – заявила вона.
Нагадаємо, в 2013 році журналісти з’ясували, що при Арбузові Національний банк оновив свій автопарк на чверть. Серед куплених при ньому машин був семимісний Mercedes-Benz GL550, вартість у 3 млн гривень.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас