Хакери зламали більше 80 мільйонів банківських рахунків JPMorgan Chase — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Хакери зламали більше 80 мільйонів банківських рахунків JPMorgan Chase

Кримінал
425
Один з найбільших банків США JPMorgan Chase визнав, що минулого літа хакерам вдалося отримати доступ до 83 мільйонів рахунків, відкритих у цьому банку, повідомляє газета New York Times з посиланням на повідомлення банку регуляторам.
Про злом було відомо раніше, але вважалося, що атаці піддалося лише близько 1 мільйона рахунків. Насправді вона торкнулася 76 мільйонів приватних рахунків і 7 мільйонів рахунків, що належать малим комерційним підприємствам. Це найбільший в історії злом банку електронним шляхом.
При цьому провідні справу слідчі спантеличені поведінкою хакерів, оскільки немає ніяких доказів, що показують, щоб вони крали гроші зі зламаних рахунків, пише газета. У зв’язку з цим в середовищі слідчих виникли спекуляції на тему іноземного шпигунства, наприклад, з країн Південної Європи чи Росії, повідомляє видання.
За його даними, хакери отримали доступ до 90 серверів компанії і всім програм, які працюють на банківських комп’ютерах. Таким чином, ліквідація наслідків злому займе як мінімум кілька місяців.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас