Україна і країни Перської затоки підпишуть меморандум про торговельно-економічне співробітництво - МЗС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна і країни Перської затоки підпишуть меморандум про торговельно-економічне співробітництво - МЗС

Казна та Політика
234
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін повідомив, що досягнута домовленість з країнами Перської затоки про підписання меморандуму з приводу торгово-економічного співробітництва.
“Під час моєї зустрічі з керівництвом Організації Перської затоки була досягнута домовленість про підписання меморандуму між Україною та всіма країнами про поглиблення торгово-економічного співробітництва”, – повідомив глава МЗС на засіданні Ради експортерів та інвесторів при МЗС у вівторок.
За його словами, в контексті розвитку торговельних відносин України працює за різними напрямками, в тому числі з країнами західної Африки. “Найближчим часом я планую досягти також окремих домовленостей з цим регіоном”, – додав П.Клімкін.
Заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Валерій П’ятницький повідомив, що Україна зацікавлена ​​в переговорах про торгову співпрацю з різними країнами. У цьому контексті він згадав угоду про зону вільної торгівлі СНД, переговорах про ЗВТ з Канадою та Туреччиною. “Канада відновлює переговори з нами, але поряд є ще Туреччина і ми теж ведемо ці переговори, адже це дуже потужна держава”, – підкреслив він.
За словами заступника міністра, деякі країни Близького Сходу також зацікавлені в торговому співробітництві з Україною.
“Спільними зусиллями, об’єднуючи різні форми взаємодії з бізнесом, я думаю, що ми цей шлях подолаємо”, – сказав В.Пятницький, звертаючись до експортерів і інвесторам.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас