СБУ провела обшук в інвесткомпанії Еріка Наймана Capital Times — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СБУ провела обшук в інвесткомпанії Еріка Наймана Capital Times

Казна та Політика
2681
В інвестиційній Capital Times 29 вересня пройшов обшук, написав на своїй сторінці в мережі Facebook керуючий партнер компанії Ерік Найман.
Ерік Найман пов’язує факт обшуку із затриманням Службою безпеки України В’ячеслава Крука в зв’язку з планованою угодою щодо купівлі Державною продовольчо-зерновою корпорацією України (ДПЗКУ) більш 50% акцій ТОВ “Українська національна стивідорна компанія”, яка оперує на базі 14-го причалу Одеського морського торгового порту.
“У цій угоді Capital Times виступає консультантом з боку продавця. У компанії-продавця є частка Юрія Крука (начальник Іллічівського порту, брат В’ячеслава Крука – Ред.) За рішенням суду ми надали документи трьох співробітників та їх комп’ютери слідчій групі у складі прокуратури і СБУ – все, що було пов’язано з операцією ПЗКУ. Однак тепер вони намагаються провести обшук (частково вилучити) інші документи і комп’ютери компанії. Це загрожує завдати компанії та її клієнтам матеріальний і моральний збиток”, – написав Найман.
Він також не виключив, що це може бути спробою впливу на нього після критики останніх дій влади.
Як повідомлялося, СБУ 29 вересня затримали в Одесі кандидата в народні депутати по одномандатному виборчому округу №133 (Київський р-н Одеси), депутата Одеської міськради В’ячеслава Крука.
Крім того, в будинку батька В’ячеслав Крука – народного депутата Юрія Крука (група “Економічний розвиток”) в понеділок також проходив обшук.
Крім того, 29 вересня прес-служба Іллічівського порту підтвердила проведення обшуку в кабінеті директора порту Юрія Крука – брата В’ячеслава Крука.
У прес-службі порту відзначили, що ці слідчі дії не мають жодного відношення до господарської діяльності підприємства, а також до роботи Юрія Крука на посаді директора порту.
Capital Times була заснована в серпні 2006 року, з вересня 2009 року стала учасником мережі M & A Europe. Спеціалізується, зокрема, на наданні комплексу послуг з управління добробутом приватних та інституційних інвесторів, консультаційних послугах у сфері злиття і поглинань, в тому числі купівлі та продажу бізнесів або їх частин.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас