У Києві демонтують всі нововстановлені МАФи - КМДА — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві демонтують всі нововстановлені МАФи - КМДА

Казна та Політика
1047
У столиці триває демонтаж незаконно встановлених тимчасових споруд. Про це повідомили в прес-службі КМДА.
Так, минулого тижня КП “Київблагоустрій” провело демонтаж ТС на вул. Васильківській, 34, біля станції метро “Васильківська”. Також, працівники підприємства здійснили демонтаж МАФів на просп. Глушкова, 2, в районі станції метро “Виставковий центр”. Демонтовані тимчасові споруди були встановлені на тротуарах, заважали вільному пересуванню громадян до станцій метрополітену.
Крім того, у всіх районах міста тривають роботи з демонтажу нововстановлених тимчасових споруд. Зокрема, в Дніпровському районі демонтовано тимчасові споруди на вул. П. Тичини, 11 та вул. Микільсько-Слобідській; в Оболонському районі – на вул. Казанській, 1 та вул. Дніпроводській, 16 в Печерському районі – на Арсенальній площі, вул. Московській, 2, вул. Мазепи, 1 і 3, бульв. Дружби Народів, 30/1, в Подільському районі – на вул. Спаській, 3 та вул. Свободи, 2, у Святошинському районі – на вул. Гната Юри, 13, в Шевченківському районі – на вул. Перемоги, 86. Зазначені тимчасові споруди були встановлені всупереч діючому мораторію.
Нагадаємо, в Києві діє заборона на розміщення нових тимчасових споруд. Тому всі незаконно розміщені нові тимчасові споруди будуть негайно демонтовані, а власники притягнуті до адміністративної відповідальності.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас