Чергове банкрутство? "БГ Банк" заявляє про неможлівість виконання в повному обсязі зобов'язань перед клієнтами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чергове банкрутство? "БГ Банк" заявляє про неможлівість виконання в повному обсязі зобов'язань перед клієнтами

Кредит&Депозит
2017
“БГ Банк” (раніше – банк “Перший”, Київ) заявляє про неможливість своєчасного виконання зобов’язань перед клієнтами в повному обсязі, повідомляється на сайті кредитно-фінансової установи.
“… Банк зазнав суттєвих збитків у зв’язку з тимчасовою окупацією Криму і важкою ситуацією на сході України. Значна кількість клієнтів, яке знаходилося в цих регіонах, не змогли вчасно виконати свої зобов’язання за наданими їм кредитами, що призвело до тимчасових труднощів у банку і неможливості своєчасно виконати зобов’язання в повному обсязі “, – наголошується в повідомленні.
Як повідомлялося, в липні поточного року стало відомо, що кредитно-фінансова установа працює в умовах ряду обмежень: банк не залучає вклади населення, що не відкриває рахунки і не здійснює переказ коштів. Крім того, в банку діють обмеження для клієнтів на зняття готівки за платіжними картками на рівні 100 грн на добу, обмеження за розрахунками платіжними картами в торгово-сервісних мережах сумою 1 тис. Грн на добу, а також ліміт на розрахунки картами банку в інтернеті на рівні 400 грн на добу.
“Банк” Перший “(раніше – БГ Банк) заснований в 1994 році, у вересні поточного року він повернувся до назви” БГ Банк “.
Наприкінці лютого 2014 банк “Перший” повідомив про завершення операції по покупці консорціумом іноземних інвесторів контрольного пакета його акцій. При цьому Bank of Georgia зберіг у власності приналежний йому пакет акцій у розмірі 19,395% статутного капіталу банку.
Згідно з даними Нацбанку України, на 1 липня 2014 року по розміру загальних активів банк займав 75-е місце (2,064 млрд грн) серед 173 діючих у країні банків.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас