"Фідомобайл" виграв конкурс на будівництво мережі WiFi в метрополітені Києва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Фідомобайл" виграв конкурс на будівництво мережі WiFi в метрополітені Києва

Казна та Політика
1073
Київська міськдержадміністрація (КМДА) визначила компанію “Фідомобайл” переможцем конкурсу на будівництво мережі WiFi в столичному метрополітені.
Відповідно до прес-релізу компанії, “Фідомобайл” має намір інвестувати в проект з будівництва мережі 100 млн грн. Мережа повинна бути обладнана на 52 станціях і 67,5 км ліній столичного метро, а також у 744 вагонах.
“Фідомобайл” приступить до реалізації проекту після підписання договору з КМДА. За умови злагодженої роботи та сприяння з боку міської влади та керівництва Київського метрополітену компанія готова показати результати вже в 2015 році “, – йдеться в прес-релізі.
Як повідомлялося, КМДА в травні оголосила повторний конкурс на будівництво мережі. “Фідомобайл” також подавав заявку на попередній конкурс, проте тоді переможець так і не був визначений.
“Фідомобайл” в жовтня 2013 року був внесений до реєстру операторів і провайдерів телекомунікацій. Компанія зареєстрована Фідобанком, що належить Олександру Адаричу, і на своєму сайті позиціонує себе як оператор віртуальної національної мережі мобільного зв’язку та мережі бездротового широкосмугового доступу до інтернету.
Нацкомісія, що здійснює держрегулювання в сфері зв’язку та інформатизації, видала “Фідомобайлу” ліцензію на користування радіочастотним ресурсом для широкосмугового радіодоступу для користування РЧР у 27 регіонах України строком на 10 років у листопаді 2013 року.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас