Київ почне опалювальний сезон з настанням низьких температур - Кличко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ почне опалювальний сезон з настанням низьких температур - Кличко

Енергетика
4791
Київ почне опалювальний сезон з настанням низьких середньодобових температур, повідомив міський голова Віталій Кличко на брифінгу.
“Все залежить від погодних умов, будемо підключати (теплопостачання – ІФ) тільки коли вже середньодобова температура буде знижуватися. Розглядається питання, в цілях економії газу, трохи зрушити підключення та відключення від тепла … Якщо на вулиці буде тепло – опалювальний сезон почнеться пізніше … Це не бажання міської влади, а задача, пропозиція Кабінету міністрів України, і ми повинні його виконувати “, – сказав він.
У свою чергу генеральний директор ПАТ “Київенерго” повідомив, що уряд зобов’язав усі міста України в поточному сезоні погоджувати з Кабміном дату початку опалювального сезону.
Як повідомлялося, “Київенерго” експлуатує практично всі енергетичні об’єкти, розташовані в столиці, за винятком Дарницької теплоелектроцентралі. Енергохолдинг України “ДТЕК” Ріната Ахметова володіє 72,33% акцій “Київенерго”. Ще 25% + 1 акцій компанії знаходиться в держвласності.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас