Порошенко 25 вересня представить стратегію з робочою назвою «2020» - Томенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко 25 вересня представить стратегію з робочою назвою «2020» - Томенко

Казна та Політика
845
У четвер, 25 вересня, Президент України Петро Порошенко збере прес-конференцію для центральних і регіональних журналістів
Про це в ефірі 5 каналу повідомив радник Глави держави Микола Томенко.
За його словами, команда Президента розуміє, «що повинен бути формат широкої конференції, де будь-який з делегованих журналістів і регіональних, і центральних медіа може поставити запитання».
«Такий формат також буде застосований, зокрема, 25 вересня, в четвер, де президент мінімум дві години спілкуватиметься з журналістами, де не буде жодних обмежень для запитань» – повідомив Томенко.
Він уточнив, що 25 вересня Президент представить стратегію з умовною назвою «2020», а після цього відповість на питання ЗМІ.
«Формат широких дискусій буде продовжуватися», – додав радник Глави держави.
«Раз на місяць формат, наприклад, дискусії з журналістами, і раз на два або три місяці широкої прес-конференції для всіх – я думаю, що це формат абсолютно реалістичний, президент застосовуватиме», – підкреслив Томенко.
Нагадаємо, в Національному банку України 23 вересня відбудеться нарада Президента України Петра Порошенка і прем’єр-міністра Арсенія Яценюка з керівниками 15-ти найбільших українських банків.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас