Порошенко заявив про деескалацію конфлікту на Донбасі (ВІДЕО) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко заявив про деескалацію конфлікту на Донбасі (ВІДЕО)

Казна та Політика
1455
Президент України Петро Порошенко заявляє про деескалацію ситуації на сході країни. Про це він заявив в інтерв’ю журналістам українських телеканалів.
“Я, безумовно, відстоюю чітку позицію світу. Я все зроблю для того, щоб в країні був мир. І ці закони (щодо Донбасу, прийняті парламентом 16 вересня – .. Ред) … спрямовані на реалізацію мирного плану, який був задекларований заздалегідь. У нас зараз відбувається деескалація, хто б що не говорив”, – сказав Порошенко.
Крім того, президент підкреслив, що “на 65% військова техніка у частинах, які стояли на перших рубежах, була знищена, і не було чим захищатися, зараз вже є”.
“Ми за ці два з половиною тижні нарешті отримали можливість відвести ті частини, які стояли там досить довго, для ротації та відновлення боєздатності, в тому числі, нарешті, в одній з цих частин, які були відведені для ротації, де служив мій син. Ти абсолютно інакше сприймаєш війну, коли там служить твій син. Тут розумієш ціну миру, небезпеки і прийнятих рішень”, – підкреслив глава держави.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас