Термін оплати за компослуги за новими платіжками в Києві продовжено до кінця місяця — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Термін оплати за компослуги за новими платіжками в Києві продовжено до кінця місяця

Казна та Політика
706
Термін оплати за житлово-комунальні послуги у вересні буде продовжено до кінця місяця. При цьому знижка, передбачена за своєчасну сплату (до 20-го числа), буде збережена. Про це повідомив Перший заступник директора КП “Головний інформаційно-обчислювальний центр” Андрій Щербина.
“З 15-го вересня жителі Києва переведені на нову форму Єдиного рахунку на оплату житлово-комунальних та інших послуг, який розділений на п’ять блоків залежно від виду послуги та її виконавця. При заповненні розрахункових документів необхідно звернути увагу, що обсяги поставок і водовідведення гарячої води повинні збігатися “, – повідомив представник КП ГІОЦ.
Андрій Щербина також звернув увагу киян на те, що в разі отримання платіжок з нарахуваннями за гарячу воду в період, коли зазначена послуга не надавалася, жителі неодмінно повинні звернутися в житлово-експлуатаційного підприємства для здійснення перерахунку.
“Платіжний документ також передбачає зміну підходів в нарахуванні плати за опалення. На сьогодні плата за тепло буде здійснюватися тільки протягом опалювального сезону, тобто за фактом надання послуги, тоді як раніше загальна сума розбивалася на кожен місяць протягом року”, – зазначив він .
При наявності переплат у споживача, останній може використовувати її для оплати послуги в наступному місяці. Сума переплати буде вказана в платіжному документі у відповідній графі.
Додаткову інформацію з цього приводу кияни можуть отримати, звернувшись до контакт-центру 1551.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас