Україна отримає від США ще $ 1 млрд фінансових гарантій - Порошенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна отримає від США ще $ 1 млрд фінансових гарантій - Порошенко

Кредит&Депозит
1051
Президент України Петро Порошенко заявляє, що між ним і його американським колегою була досягнута домовленість, в результаті якої США надасть Україні $ 1 млрд фінансових гарантій.
“Ми домовилися з Бараком Обамою, що Україна ще отримає 1 млрд доларів фінансових гаратній від США”, – написав Порошенко в своєму твіттері в ніч на п’ятницю.
Також у Вашингтоні президент України Петро Порошенко отримав престижну нагороду “Global Award Громадянин” авторитетної неурядової організації “Атлантична рада США”.
Як повідомляє прес-служба глави держави, виступаючи перед міжнародною експертною аудиторією Атлантичної ради США, Порошенко зазначив, що присвячує цю нагороду тим, хто віддав життя в боротьбі за свободу і демократію.
Президент зазначив, що Україні зараз дуже важлива підтримка Сполучених Штатів. “Україна під загрозою. Наш ворог – сильний і краще підготовлений. Але з вашою підтримкою і силою духу ми переможемо в цій битві, бо правда на нашому боці”, – заявив Порошенко.
“Нам потрібна консолідована підтримка наших партнерів, щоб відбити атаку на наш суверенітет і територіальну цілісність”, – зазначив глава держави.
Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко 18 вересня прибув з візитом в США.
В ході дводенного візиту заплановані переговори глави української держави з президентом США Бараком Обамою, зустріч з віце-президентом США Джо Байденом і з державним секретарем США Джоном Керрі. Порошенко виступить також на спільному засіданні обох Палат Конгресу США.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас