Половина китайських багатіїв мають намір емігрувати з КНР — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Половина китайських багатіїв мають намір емігрувати з КНР

Світ
868
Незважаючи на те що кількість мільйонерів у Китаї зростає, все більше китайських багатіїв хочуть емігрувати з країни.
Приблизно половина мільйонерів Китаю має намір протягом найближчих п’яти років переїхати з країни, йдеться в звіті британського банку Barclays. Опитування понад 2 тис. персон по всьому світу, чий особистий статок понад $ 1,5 млн, показав, що китайці більше схильні до переїзду, ніж багатії з інших регіонів.
47% багатих китайців планує переїхати за кордон протягом найближчих п’яти років. У Сінгапурі показник становить 23%, в Гонконзі – 16%. Кожен п’ятий британський мільйонер має намір покинути батьківщину, в той час як лише у 6% американців і 5% індійців аналогічні плани, повідомила південнокитайська Morning Post.
Не дивно, враховуючи тиск держави, шкільну систему, невиразні перспективи освіти для своїх дітей та їх майбутнього працевлаштування, це і було названо як основні причини для переїзду 78% опитаних.
Більш сприятлива економічна ситуація була позначена 73% респондентів, на охорону здоров’я та соціальні послуги вказали 18%; переважним місцем переїзду були названі США і Європа.
“По суті, більшість надбагатих людей Китаю заробляють гроші тут і сьогодні, в Китаї, – зазначив Ліам Бейлі, голова відділу досліджень з брокерської компанії Knight Frank. – За комерційною логікою, вони повинні знаходитися відносно близько. Це утримує їх від переїзду”.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас