Армія закупила консерви на 11 млн. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Армія закупила консерви на 11 млн.

Казна та Політика
446
Міністерство оборони України 4-9 вересня провели тендери на поставку консерви на загальну суму 11270000 грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель», передають «Наші гроші».
По двох операціях вже підписані договори – замовлено каші з яловичиною та печінкові паштети. Крім того, зараз акцептує пропозицію на поставку м’ясних сніданків. Всі замовлення дісталися ТОВ «Візит». З початком АТО на Сході Міноборони уклало з цією фірмою договорів на поставку продуктів вже на 21420000 грн.
Компанія «Візит» зареєстрована в місті Узин Київської області, Білоцерківський район. Власницями є сестри Ірина Кут і Олена Березюк, остання є дружиною Руслана Березюка, депутата Білоцерківської райради, який до недавнього часу представляв Партію регіонів, а тепер безпартійний.
Сім’ї Березюк також до початку 2011 року належав «Укрпродакорд ОР», що входив в пул постачальників харчування армії і сформований за час керівництва в Міністерстві оборони Михайла Єжеля. Наприкінці 2008 «Укрпродакорд ОР» став одним із засновників Асоціації харчових підприємств “Армія”, яке з тих пір незмінно очолює Іван Сікунда, в 90-х – на початку 2000-х відомий як начальник Головного продовольчого управління Тилу Міністерства оборони України.
За матеріалами:
Наші гроші
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас