У Києві з'являться нові трамвайні маршрути - це дасть можливість забезпечити швидке транспортне сполучення на Лівому березі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві з'являться нові трамвайні маршрути - це дасть можливість забезпечити швидке транспортне сполучення на Лівому березі

Казна та Політика
837
Київська влада опрацьовує питання проектування та будівництва нових трамвайних ліній по вул. Ревуцького від вул. Анни Ахматової до вул. Привокзальної та по вул. Анни Ахматової та Дніпровської набережної до станції метро «Осокорки»
Про це, як передають «Коментарі», йдеться в прес-релізі Київської міськдержадміністрації радника голови КМДА з питань транспорту Олександра Кави. «Нові лінії нададуть можливість запровадити напівшвидкісні маршрути трамваїв від станцій метро «Осокорки» і «Позняки» в спальні житлові масиви, а також до залізничного вокзалу «Дарниця» і станції міської електрички «Дарниця», – написано в прес-релізі.
За його словами, це також дасть можливість забезпечити швидке транспортне сполучення на найбільш завантаженій ділянці Лівобережжя – від житлових масивів «Позняки», Харківський до Ленінградської площі, станції метро «Чернігівська» та Троєщини. В цілому він також повідомив, що міська влада почала розробку нової схеми мережі міського пасажирського транспорту на житлових масивах «Позняки», «Осокорки» та Харківський.
«Нова транспортна схема для цього району, яка вже розробляється, буде передбачати впровадження нових автобусних маршрутів з автобусами великої та особливо великої місткості для швидкого перевезення пасажирів з житлових масивів до станцій метрополітену», – зазначив О.Кава.
Він пояснив, що великі житлові масиви в Дарницькому районі міста, які почали інтенсивно забудовувати в 90-і роки, на сьогодні не мають якісної мережі наземного громадського транспорту, яка б забезпечила такі перевезення.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас