Пасажирів на поїздах до Криму стало на 70% менше — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пасажирів на поїздах до Криму стало на 70% менше

Особисті фінанси
917
Під час нинішнього літнього сезону пасажиропотік у кримському напрямку зменшився на 72%. Про це повідомив перший заступник начальника Департаменту пасажирських перевезень далекого прямування “Укрзалізниці” Микола Козак в інтерв’ю галузевій газеті “Магістраль”.
Разом з тим Козак зазначив, що влітку на 390% зріс пасажиропотік в азовському напрямку – в Бердянськ і Генічеська, тоді як цього року в одеському напрямі реалізовано квитків на 8% менше порівняно з літом 2013 року.
Також на 15% збільшився пасажиропотік у західному напрямку – багато вибрало для відпочинку Карпати і Прикарпаття.
Перший заступник начальника Департаменту пасажирських перевезень далекого прямування “Укрзалізниці”, також нагадав, що через прогнозований спад пасажиропотоку до Криму і щоб задовольнити можливе підвищення попиту на інших маршрутах (в Бердянськ, Генічеськ, Херсон, Львів, Рахів) були призначені 8 нових поїздів. Крім того, збільшена періодичність курсування поїздів № 227/228 Київ-Бердянськ, № 110/109 Львів-Херсон, № 120/119 Запоріжжя-Львів, № 13/14 Ужгород-Київ, а на маршруті Мелітополь-Бердянськ-Запоріжжя почав курсувати рейковий автобус.
Крім того, були введені нові безпересадочні вагони з Болгарією і Угорщиною, а саме Львів-Варна (два рази на тиждень), Чернівці-Варна (чотири рази на тиждень) і Львів-Будапешт (три рази на тиждень).
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас