Україна повинна реформуватися, забудьте про Паризьку Хартію 1997 року - президент Естонії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна повинна реформуватися, забудьте про Паризьку Хартію 1997 року - президент Естонії

Казна та Політика
1703
Забудьте про Паризьку Хартію 1997 року. Україна зараз повинна провести реформи. Про це заявив Президент Естонії Тоомас Хендрік Ільвес під час свого виступу на відкритті щорічної зустрічі YES.
“Зараз завдання України реформуватися. Завдання Європи відновити довіру до ЄС, щоб не було зміни кордонів”, – заявив Президент Естонії.
Ільвес зазначив, що ‘’ не можна проводити реформи під час війни. Ви можете, звичайно, спробувати і президент Порошенко намагається це робити, але мені здається, що це геркулесова робота – проводити реформи, ведучи війну на власній території. Я не знаю, чи було це в історії, президент Порошенко, мабуть, ви станете піонером в цьому ‘’.
При цьому президент Естонії також вважає, що Європа відповідальна за те, щоб допомогти Україні. ‘’ Досвід показує, що можна бути лідером, навіть хоча раніше ви були радянською республікою”, – додав він, пославшись на досвід своєї країни.
‘‘Естонія обіцяє зробити все можливе, щоб підтримати країну і наблизити її до тих країн, які досягли успіху’‘, – пообіцяв він.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас