Кияни у вересні отримають квитанції на оплату житлокомпослуг з затримкою - КМДА — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кияни у вересні отримають квитанції на оплату житлокомпослуг з затримкою - КМДА

Казна та Політика
900
Квитанції на оплату житлово-комунальних послуг кияни одержать 15 вересня у зв’язку з переходом на нові договірні відносини, повідомив заступник директора КП “Головний інформаційно-обчислювальний центр” Андрій Щербина.
“Рахунки споживачі отримають 15 вересня”, – повідомив А.Щербина на прес-конференції в четвер.
За його словами, затримка з розсилкою квитанцій зумовлена переходом на нові договірні відносини, оскільки раніше в ролі виконавця комунальних послуг виступали ЖЕКи, то з вересня – безпосередньо підприємства, які надають ці послуги.
Форма нових квитанцій буде дещо відрізнятися від тієї, яка була до вересня, проте тарифи будуть ті ж, які введені в дію з 1 липня.
Начальник управління цінової політики Департаменту економіки та інвестицій Київської міської державної адміністрації (КМДА) Василь Яструбинський нагадав, що рахунки за опалення киянам були виставлені в останній раз за липень, і тепер ці послуги будуть оплачуватися тільки після початку опалювального сезону. Зокрема, якщо опалювальний сезон розпочнеться в жовтні, то рахунки на оплату прийдуть в листопаді, якщо опалення підключать в листопаді, то рахунки прийдуть в грудні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас