Рішення про початок опалювального сезону в Києві буде прийматися залежно від погодних умов - КМДА — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рішення про початок опалювального сезону в Києві буде прийматися залежно від погодних умов - КМДА

Казна та Політика
643
Рішення про дату початку опалювального сезону, заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелєєв.
“Рішення про початок опалювального сезону буде прийматися пізніше, і основний фактор, який ми враховуватимемо – це погодні умови. Рішення про те, що ми починаємо опалювальний сезон з 1 листопада не прийнято – це просто одна з пропозицій, яка зараз розглядається”, – повідомив П.Пантелеєв на прес-конференції в четвер.
Він нагадав, що в міськдержадміністрації створено антикризовий енергетичний штаб, і всі підприємства та організації, в тому числі її підрозділи, подають пропозиції щодо зменшення енерговитрат.
ПАТ “Київенерго”, зокрема, подало пропозиції по даті початку і закінчення опалювального сезону.
“Рішення про те, що ми починаємо опалювальний сезон з 1 листопада, не прийнято – це просто одна з пропозицій, яка зараз розглядається”, – підкреслив заступник глави міськдержадміністрації.
П.Пантелеєв також запевнив, що гаряче водопостачання у столиці найближчим часом буде відновлено в повному обсязі. За його словами, Київ при цьому буде укладатися в ліміти по газу, які затверджені Кабінетом міністрів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас