"Укрзалізниця" в серпні недоотримала 30% доходу через значне падіння перевезень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрзалізниця" в серпні недоотримала 30% доходу через значне падіння перевезень

Казна та Політика
437
Державна адміністрація залізничного транспорту України (“Укрзалізниця”) за підсумками серпня поточного року через значне падіння обсягів перевезень недоотримала близько 1,5 млрд грн виручки, що становить близько 30% загального обсягу її доходу, повідомила прес-служба адміністрації з посиланням на виконуючого обов’язки її голови Максима Бланка.
“На тлі катастрофічного скорочення виручки, з урахуванням того, що собівартість складається приблизно на 45% з фонду оплати праці, “Укрзалізниця” мала б не менше, ніж на 500 млн грн зменшити фонд оплати праці. Замість цього, щоб зберегти роботу залізничникам, фонд оплати праці підприємства було зменшено всього на 50 млн грн”, – сказав він.
М.Бланк також підкреслив, що підприємство намагається максимально скорочувати проміжні ланки ланцюжка управління, не зачіпаючи при цьому інтереси простих залізничників.
“Буду особисто перевіряти будь-які факти можливих зловживань з цього приводу з боку керівництва залізниць”, – додав виконуючий обов’язки гендиректора “Укрзалізниці”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас