КМДА: пропускна здатність окремих ліній метро Києва може бути збільшена на 20-33% - за рахунок 6-го вагону — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КМДА: пропускна здатність окремих ліній метро Києва може бути збільшена на 20-33% - за рахунок 6-го вагону

Казна та Політика
392
Міська влада розглядає можливість проведення робіт із метою збільшення кількості вагонів поїздів на Сирецько-Печерській лінії метрополітену. Про це повідомив радник міського голови з питань транспорту Олександр Кава.
“Станції Сирецько-Печерській лінії мають конструкційний заділ під перспективне збільшення довжини платформ для обслуговування потягами з шести вагонів. Реалізація проекту дозволить збільшити довжину поїздів на” зеленій “лінії з п’яти до шести вагонів. Відповідно, це дозволить додатково підвищити пропускну спроможність лінії на 20% і надати жителям, зокрема Дарницького району, високий рівень комфорту в метро “, – пояснив він.
Крім того, за словами радника мера, схоже запитання розглядається і для лінії метрополітену, яку планується запустити на Троєщину.
“Я доручив внести зміни в проектній документації, щоб лінія була розрахована на обслуговування не шести, як було заплановано раніше, а восьмивагонного електропоїзда. Це створить перспективу збільшення пропускної здатності цієї лінії на 33% тільки за рахунок подовження складів. Але для цього платформи всіх станцій повинні бути розраховані на можливість прийому таких електропоїздів “, – зазначив Олександр Кава.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас