В Moody's знизили прогноз по рейтингу Бразилії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Moody's знизили прогноз по рейтингу Бразилії

Світ
84
Рейтингове агентство Moody’s оголосило про рішення переглянути прогноз по рейтингу Бразилії з “стабільного“до “негативного”. Аналітики зазначили ймовірність зниження суверенного кредитного рейтингу протягом 2 років.
За даними прес-релізу Moody’s, опублікованого у вівторок, 9 вересня, основними причинами для зниження прогнозу по рейтингу Бразилії стали три основні чинники: 1) тривале уповільнення темпів економічного зростання без будь-яких ознак відновлення до трендових рівнів в найближчій перспективі; 2) помітне погіршення настроїв інвесторів відносно Бразилії; 3) істотні фіскальні ризики, які ускладнюють відновлення економіки і поліпшення ситуації на борговому ринку країни.
За прогнозами Moody’s, поточний кредитний рейтинг Бразилії (“Baa2”) може бути знижений, у разі якщо протягом перших двох років після президентських виборів, які пройдуть в жовтні, темпи зростання ВВП країни не перевищать 1-2%. При цьому подальше погіршення фіскальних і боргових проблем Бразилії також може стати причиною пониження кредитної оцінки.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас