З ринку оренди житла в Києві вимиваються усі пропозиції недорогих квартир - експерт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З ринку оренди житла в Києві вимиваються усі пропозиції недорогих квартир - експерт

Нерухомість
3088
Кінець серпня і початок вересня – традиційний період для рост попиту на ринку оренди нерухомості в Києві. Основний фактор, який завжди дається взнаки в цей час року – це приїзд до столиці студентів, яким потрібно підшукати собі житло. Однак, цього року до них долучились і вимушені переселенці зі східних областей України.
“Все це вплинуло радше не на зростання цін, а на вимивання пропозиції недорогих квартир. Нормальні і недорогі (не тільки за 3500-4000, а й за 5000-6000!) квартири розбирають буквально в той же день, коли вони вийшли на ринок. Звідси і ефект зростання середньої ціни квартир в наявності на ринку”, – пояснює Анна Гребньова, аналітик пошуковика нерухомості ЛУН.
“Самі ж ціни не виросли, максимум хтось при великій кількості бажаючих підняв ціну відсотків на 10 (з 5000 до 5500), але це не така важлива тенденція, як вимивання квартир до 1000 у. о. з ринку”, – додала експерт. Серед інших тенденцій цього сезону вона також відмітила усе більше бажання орендаторів піти від прив’язки ціни оренди до долара.
Більше про ситуацію на ринку найму житла в столиці читайте в статті “Оренда нерухомості у Києві пішла на підйом – пропозиція дешевих квартир скоротилась в рази”.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас