З квітня СТДВ "Гарантія" видала 4 тис. незареєстровані полісів ОСАГО — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З квітня СТДВ "Гарантія" видала 4 тис. незареєстровані полісів ОСАГО

Особисті фінанси
503
Тимчасова адміністрація СТДВ “Гарантія” виявила 4 тис. не внесених до бази МТСБУ договорів ОСАГО, повідомляється в інформації, оприлюдненій на сайті Нацкомфінпослуг.
“В ході перевірки з’ясувалося: починаючи з квітня 2014 року, оформлено близько 4 тис. незареєстрованих полісів. Тому з метою захисту інтересів споживачів, передусім, оперативно забезпечено внесення інформації про укладені поліси компанії в центральну базу МТСБУ”, – відзначає тимчасовий адміністратор “Гарантії” Роман Ігнатович, слова якого наводяться в повідомленні.
Крім цього, повідомляється, що за період роботи тимчасової адміністрації в СОДО “Гарантія” – з 11 липня по 11 серпня 2014 року – проведена безпосередня інвентаризація активів і зобов’язань компанії в порядку, встановленому чинним законодавством.
Протягом першого місяця роботи тимчасової адміністрації вдалося виграти судовий позов і зняти арешт на депозитний рахунок, на якому розміщені грошові кошти в розмірі 5,106 млн грн з урахуванням відсотків. Зараз планується аудиторська перевірка для визначення реального фінансового становища компанії.
Як повідомлялося, Нацкомфінпослуг в середині серпня 2014 року анулювала ліцензію на проведення обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів видану Страховому товариству з додатковою відповідальністю “Гарантія”.
Нагадаємо, з 2 червня 2014 року, Моторне (транспортне) страхове бюро України (МТСБУ) позбавило компанію статусу асоційованого члена МТСБУ. Регулятор 10 липня ввів в компанію тимчасову адміністрацію.
СТДВ “Гарантія” засноване в листопаді 1988 року в Тернополі, в 2003-му перереєстровано в Києві. Має 20 ліцензій Нацкомісії, що здійснює держрегулювання в сфері ринку фінансових послуг України: 14 – на добровільне страхування, шість – на обов’язкове.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас