Інфраструктура Лисичанська повністю відновлена​​, Слов'янськ також повернувся до нормального життя - ДСНС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інфраструктура Лисичанська повністю відновлена​​, Слов'янськ також повернувся до нормального життя - ДСНС

Казна та Політика
688
Державна служба України з надзвичайних ситуацій зазначає, що повністю відновили інфраструктуру міста Лисичанськ Луганської області, який постраждав під час бойових дій.
“Інфраструктура міста в даний час повністю відновлена. Цьому передувала копітка і оперативна робота рятувальників”, – сказав на прес-конференції голова ДСНС України Сергій Бочковський в Києві в п’ятницю.
Він зазначив, що першочерговим завданням було відновлення дошкільних установ міста до 1 вересня і відновлення найбільш важливих об’єктів Лисичанська.
С.Бочковскій розповів, що за два тижні рятувальники відновили зруйнований бойовиками дитячий садок “Світлячок”.
Крім того, голова ДСНС України нагадав, що через два тижні після звільнення м.Словянська Донецької області, рятувальники повністю відновили місто і повернули жителів до нормального життя.
В даний час відновлено водо-і електропостачання, 22 котельні міста готові до опалювального сезону, відновлена робота магазинів, дитячих садків і шкіл, здійснюються соціальні виплати.
С.Бочковскій також поінформував, що співробітники ДСНС повністю відновили одну з основних транспортних артерій Луганської області – автомобільний міст Томашевський, який є одним з трьох мостів через річку Сіверський Донець, який сполучає залізничний вокзал Рубіжне та селище міського типу Новодружеськ.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас