Влада Києва обіцяє підключення до гарячого водопостачання 80% будинків міста - до 8 вересня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Влада Києва обіцяє підключення до гарячого водопостачання 80% будинків міста - до 8 вересня

Казна та Політика
646
Київська міська державна адміністрація прогнозує, що до кінця поточного тижня близько 80% столичних будинків будуть забезпечені гарячою водою. Про це в ефірі ТРК “Київ” заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелєєв, передає прес-служба КМДА.
“До кінця поточного тижня близько 80% столичних будинків будуть забезпечені гарячою водою”, – наголошується в повідомленні.
“У столиці розпочато процес розблокування котелень з метою поступового повернення населенню гарячого водопостачання. Буквально за лічені дні у більшості об’єктів міської інфраструктури буде відновлено гаряче водопостачання”, – цитується в повідомленні Пантелєєв.
За словами заступника голови КМДА, влада відпрацьовує всі доступні шляхи, які дозволять забезпечити киян належним тепло- і водопостачанням в умовах обмеженого газового ліміту.
Нагадаємо, за даними компанії “Київенерго”, яка забезпечує гарячою водою 75% споживачів у Києві, станом на ранок 4 вересня в Києві кількість будинків без гарячої води збільшилася до 8 тис. 398, що становить 53,7% від загальної кількості споживачів компанії.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас