НБУ терміново проводить аукціон з продажу валюти для банків - 1 банк має право подати одну заявку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НБУ терміново проводить аукціон з продажу валюти для банків - 1 банк має право подати одну заявку

Валюта
3732
Національний банк України (НБУ) в четвер вирішив провести аукціон щодо задоволення заявок банків на придбання валюти на тлі відновлення ослаблення гривні, повідомляється на його сторінці у Facebook.
“Національний банк України оголошує проведення аукціону з продажу іноземної валюти за гривні. Дата проведення аукціону: 08 вересня 2014 року. Іноземна валюта, за якою укладатимуться угоди на аукціоні: долари США.
Тип операції: продаж іноземної валюти для задоволення потреб клієнтів. Мінімальна сума заявки: 1 000 тис. дол. США. Кожен банк має право подати одну заявку з визначенням цільових потреб.
Розмір бронювання грошового забезпечення в національній валюті для оплати іноземної валюти повинен становити 100% за кожною заявкою за визначеним банком курсом. Грошове забезпечення в національній валюті для оплати іноземної валюти перераховується на рахунок Національного банку України до 15 години за київським часом 04 вересня 2014 року.
Куплена на валютному аукціоні іноземна валюта повинна бути використана за цільовим призначенням протягом п’яти робочих днів із дня зарахування цієї валюти на кореспондентський рахунок уповноваженого банку. Не використану за призначенням іноземну валюту в сумі, що перевищує 1 000 дол. США, банк зобов’язаний продати Національному банку України. Якщо загальний залишок невикористаної іноземної валюти не перевищує 1 000 дол. США, банк може використати її на інші цілі.”
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас