Україна і Китай побудують завод з випуску ветпрепаратів - Держветфітослужба — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна і Китай побудують завод з випуску ветпрепаратів - Держветфітослужба

Казна та Політика
223
Україна і Китай домовилися про спільну роботу в будівництві заводу з виробництва ветеринарних препаратів, повідомила прес-служба Державної ветеринарної та фітосанітарної служби.
“Як один з результатів пріоритетних напрямків роботи досягнуто згоди про спільну роботу між українськими виробниками ветеринарних препаратів та біопрепаратів і китайськими партнерами щодо спільного будівництва заводу з виробництва ветпрепаратів за міжнародними стандартами якості GMP”, – йдеться в повідомленні.
Заступник голови Держветслужби Віталій Башинський зазначив, що підписання угоди про співробітництво в сфері охорони здоров’я та карантину тварин України і КНР є важливим кроком у напрямку продуктивної співпраці в галузі сільського господарства.
Сторони домовилися про обмін кращими зразками тварин, а також проводити дослідження нових ветеринарних препаратів.
Крім цього, українська сторона висловила зацікавленість в експорті продукції тваринного походження в КНР. Для цього досягнута домовленість надати підтримку Державній ветеринарній та фітосанітарній службі України та Генеральній адміністрації нагляду за якістю, інспекції і карантину Китайської Народної Республіки щодо узгодження умов експорту.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас