Розпущена Рада на пленарних тижнях у сесійній залі буде працювати тільки по вівторках — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розпущена Рада на пленарних тижнях у сесійній залі буде працювати тільки по вівторках

Казна та Політика
117
Верховна Рада у вівторок ухвалила календарний план 5-ї сесії, згідно з яким до 17 жовтня народні депутати на пленарних тижнях працюватимуть у сесійній залі тільки один день – у вівторок, в інші дні пленарного тижня парламентарії працюватимуть у комітетах, комісіях і фракціях.
Як передає кореспондент агентства “Інтерфакс-Україна”, згідно з календарним планом, пленарні тижні у народних депутатів – з 1 по 5 вересня, з 15 по 19 вересня і з 13 по 17 жовтня.
Як повідомлялося, 25 серпня президент України Петро Порошенко заявив про рішення достроково припинити повноваження Верховної Ради 7-го скликання. В той же день в зверненні до українського народу він заявив, що дострокові парламентські вибори відбудуться 26 жовтня 2014 року.
При цьому він підкреслив, що позачергові вибори “не знімають відповідальність з Верховної Ради за долю країни”. “Депутати працюватимуть до обрання нового парламенту. Головне, що їм потрібно зробити – вже у вересні ратифікувати Угоду про асоціацію з ЄС”, – заявив глава держави.
Указ про дострокове припинення повноважень Верховної Ради і призначення позачергових виборів українського парламенту був опублікований на сайті президента 27 серпня.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас