Київська міськдержадміністрація продовжила термін прийому заявок на конкурс з будівництва мережі WiFi в столичному метро до 4 вересня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київська міськдержадміністрація продовжила термін прийому заявок на конкурс з будівництва мережі WiFi в столичному метро до 4 вересня

Казна та Політика
161
Київська міська державна адміністрація продовжила термін прийому заявок на конкурс по залученню інвестора для будівництва мережі WiFi в Київському метрополітені до 4 вересня включно, повідомляється в оголошенні в газеті “Хрещатик” у вівторок.
Конкурс був оголошений ще 21 травня.
Орієнтовна вартість будівництва мережі, що включає системи відеоспостереження, становить 20,747 млн грн (без ПДВ).
Будівництво мережі повинно охопити 52 станції.
Передбачається, що мережа буде функціонувати в вагонах і тунелях, зокрема, вона повинна покрити 774 вагона. Інвестор зобов’язаний буде побудувати систему відеоспостереження на 37 станціях.
Згідно з умовами конкурсу, інвестор, договір з яким укладається на 10 років, також має профінансувати окреме оптоволоконное з’єднання від точки присутності метрополітену до української точки обміну трафіком UA-IX, окремий нетарифікований канал доступу до мережі інтернет з пропускною здатністю не менше 20 Мб/с на закордон і 100 Мб/с по Україні.
Переможцю конкурсу необхідно буде сплатити суму в розмірі 5% орієнтовної вартості будівництва, що складає не менше 1,038 млн грн. Оплата здійснюватиметься в три етапи протягом 12 місяців з моменту вступу в силу договору.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас