Найбільший бюджетний авіаперевізник Європи має намір придбати Cyprus Airways — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найбільший бюджетний авіаперевізник Європи має намір придбати Cyprus Airways

Фондовий ринок
189
Найбільший бюджетний авіаперевізник Європи Ryanair Holdings має намір придбати кіпрську авіакомпанію Cyprus Airways в рамках розширення бізнесу в східному напрямку.
За словами голови маркетингового відділу компанії Кенні Джейкобса, це питання обговорювалося на зустрічі CEO Ryanair Майкла О’Лірі з міністром транспорту Кіпру минулого тижня. Ryanair направить пропозицію в п’ятницю, вона матиме обов’язкову силу.
“Зустріч виявилася позитивною для обох сторін, і ми бачимо хорошу можливість для покупки, – заявив він. – Угода відкриє нам доступ до вкрай цікавого ринку з хорошими перспективами для зростання. Крім цього, та частина Європи дуже близько знаходиться до Близького Сходу, що також цікаво”.
У разі, якщо влада Кіпру схвалить пропозицію Ryanair, компанія почне збирати інформацію для підготовки офіційної пропозиції про покупку, на що буде потрібно кілька місяців, зазначив Джейкобс.
У 2003 році компанія придбала лоукостер Buzz за 20 млн євро.
У липні Кіпр відвідали на 5,7% більше ніж у тому ж місяці минулого року, до 382 тис. осіб, за даними державного статистичного агентства Кіпру. Туристичний потік з Ізраїлю виріс на 63%, з Росії – 21%.
За матеріалами:
bloomberg.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас