Нова ліквідація: Порошенко об'єднав Нацкомпослуг та НКРЕ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нова ліквідація: Порошенко об'єднав Нацкомпослуг та НКРЕ

Казна та Політика
1102
Президент Петро Порошенко ліквідував Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, і Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики. На їх базі створено Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг.
Про це йдеться в указах №№692-695 від 27 серпня.
Так, указом № 692/2014 від 27 серпня Порошенко ліквідував Нацкомісію, що здійснює держрегулювання в сфері комунальних послуг, а указом № 693 – Нацкомісію, що здійснює держрегулювання у сфері енергетики.
Указом № 694 створюється Нацкомісія, що здійснює держрегулювання в сферах енергетики і комунальних послуг, а указом № 695 призначаються її члени.
Нагадаємо, колишній президент Віктор Янукович створив Національну комісію регулювання ринку комунальних послуг 14 липня 2011 року. Вона повинна була встановлювати тарифи на комунальні послуги та контролювати дотримання компаніями умов і правил здійснення різних видів діяльності у сфері теплопостачання, централізованого водопостачання та водовідведення. З липня її очолював Сергій Дунайло.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас