"Аэрофлот" створює новий лоукостер - щоб "надати Європі другий шанс" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Аэрофлот" створює новий лоукостер - щоб "надати Європі другий шанс"

Світ
1328
Російський “Аэрофлот” зареєструє нову авіакомпанію, яка буде літати за маршрутами “Добролет”, який потрапив під санкції. На думку генерального директора “Аэрофлот” Віталія Савельєва, реєстрація нового лоукостера – це другий шанс для Європи.
“Ми все ж таки будемо реєструвати нову авіакомпанію. Ми вирішили зупинитися на цьому сценарії. Ми все ж таки дамо Європі другий шанс”, – сказав він. “Я вважаю, ми можемо злетіти на початку зимового розкладу – з 27 жовтня”, – додав Савельєв, пообіцявши, що до кінця року у нового перевізника з’явиться чотири літаки.
Назва майбутньої авіакомпанії поки що невідома. Передбачається, що вона буде літати за заявленими раніше “Добролет” напрямками – Самара, Перм, Уфа, Волгоград. Питання щодо авіасполучення поки що залишається відкритим – “все буде залежати від попиту”, зазначив Савельєв.
Нагадаємо, через санкції ЄС, які були введені відносно компанії 30 липня, “європейські контрагенти “Добролет” анулювали укладені з авіакомпанією договори лізингу на літаки Boeing 737-800NG, техобслуговування, страхування повітряних суден та надання аеронавігаційної інформації”.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас