"Креді Агріколь Банк" просить суд стягнути з агрохолдингу "Мрія" $ 27,3 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Креді Агріколь Банк" просить суд стягнути з агрохолдингу "Мрія" $ 27,3 млн

Особисті фінанси
918
“Креді Агріколь Банк” (Київ), що входить до групи великих, просить Господарський суд Івано-Франківської області стягнути з 8 компаній, що входять до агрохолдингу “Мрія” (Тернопільська область), 27,3 млн доларів. Про це йдеться в ухвалі суду від 13 серпня.
Згідно з нею, “Креді Агріколь Банк” подав позов про стягнення з підприємств “Мрія Центр”, “Мрія Підгайці”, “Мрія Лізинг”, “Кагр”, “Лемківська Мрія”, “Мрія Агрохолдінг” (Тернопільська область), “Мрія Карпат”, (Івано-Франківська область) і Мрія Агро Холдинг Паблік Лімітед (Нікосія, Кіпр) коштів на загальну суму 27,302 млн доларів.
Суд ухвалив з метою забезпечення позову накласти арешт на грошові кошти на рахунках відповідачів в установах банків у межах суми позову.
Розгляд справи в суді призначено на 2 вересня на 11:00. Як повідомлялося раніше, в серпні агрохолдинг “Мрія” прострочив виплату за борговими зобов’язаннями на суму 129 млн доларів.
Також “Мрія” заявила про намір запропонувати власникам своїх облігацій на суму 400 млн доларів провести їх реструктуризацію.
Агрохолдинг вирощує пшеницю, ячмінь, рапс, цукровий буряк, гречку, картоплю та інші сільгоспкультури.
Підприємства, що входять до його складу, обробляють землі в Тернопільській, Хмельницькій, Івано-Франківській та Чернівецькій областях.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас