Підстави для рішення про розпуск ВР з'являться 24 серпня - Порошенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Підстави для рішення про розпуск ВР з'являться 24 серпня - Порошенко

Казна та Політика
855
Про це повідомляється на офіційному сайті глави держави. “Рішення буде прийнято тоді, коли настануть конституційні підстави, а їх час, як усім відомо, припадає на День незалежності”, – повідомив Порошенко. Президент також повідомив, що буде проводити консультації з фракціями і керівництвом Верховної Ради щодо цього питання. “У своїх рішеннях я буду керуватися прагненням українського народу, а він вимагає перезавантаження, вимагає люстрації. Вибори є найкращою формою люстрації”, – зазначив він.
Крім того, за словами Порошенка, підтримка народом проведення виборів до Верховної Ради перевищує 80%. “Ми виконуємо те, чого хоче народ”, – підсумував глава держави.
Як повідомлялося, 24 липня голова Верховної Ради Олександр Турчинов оголосив про припинення діяльності коаліції “Європейський вибір”. За словами Турчинова, на пленарному засіданні ВР фракції “УДАР” і “Свобода” заявили про вихід з коаліції і подали відповідні документи з особистими підписами, які підтверджують рішення народних депутатів. Крім того, за його словами, ще 19 народних депутатів подали заяви про вихід з коаліції.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас