Яценюк: мене не задовольняє швидкість і глибина реформ, але це дає можливість сподіватися на економічну стабілізацію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яценюк: мене не задовольняє швидкість і глибина реформ, але це дає можливість сподіватися на економічну стабілізацію

Казна та Політика
816
“Щохвилини терористи умисно наносять мільйонні збитки Україні, руйнують наш економічний потенціал. Терористи б’ють по найбільш важливим об’єктам української інфраструктури: по шахтам, електростанціям, електромережам, по залізниці, по мостам, по комунікаціям”, йдеться у заяві премєр-міністра на його офіційній сторінці у Facebook.
Абсолютно зрозуміло, що це сплановані акції для того, щоб нас задушити економічно – переконаний прем’єр. “Росія усвідомлює, що на відновлення Донбасу вже будуть не мільярди гривень, а мільярди доларів, які десь треба брати. Не дивлячись на вкрай складну ситуацію, ми продовжуємо нашу співпрацю з МВФ, Світовим банком й іншими іноземними кредиторами. Саме вони дають оцінку ефективності українських економічних реформ”, – зазначив він.
Арсеній Яценюк   Щохвилини терористи умисно наносять мільйонні...
“Мене не задовольняє швидкість і глибина цих реформ, але той поступ, який сьогодні у нас є, дає можливість сподіватися на економічну стабілізацію після того, коли в країні буде мир. А за мир в сучасних умовах треба боротися”, – підсумував Яценюк.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас