Geely Automobile втрачає доходи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Geely Automobile втрачає доходи

Фондовий ринок
691
Китайська автомобілебудівна компанія Geely Automobile Holdings Ltd. заявила, що її чистий дохід за перші шість місяців 2014 року впав на 20% порівняно з минулим роком до 1,1 млрд юанів ($ 181 млн).
Продажі автомобілів Geely впали всередині країни, так як китайські покупці відмовляються від придбання автомобілів вітчизняних марок, выддаючи перевагу автомобілям закордонного виробництва.
Зареєстрована в Гонг Конгу компанія Geely входить до складу холдингу Zhejiang Geely Holding Group Co. У першій половині року компанія продала 187 296 автомобілів, що на 29% нижче, ніж минулого року.
Продажі автомобілів Geely в Китаї впали на 28% у першій половині поточного року порівняно з аналогічним періодом минулого року. Експорт впав на 32%. За цей період компанія експортувала 34440 автомобілів.
У своєму звіті компанія відзначає, що такі результати не відповідають очікуванням керівництва компанії. Також компанія нагадала про такі фактори, як зміни в лінійці автомобілів, програма ребрендингу, а також про радикальну зміну системи збуту, що також могло послужити причинами зниження рівня продажів.
Крім того, Geely є власником шведського бренду Volvo. Компанія придбала бренд у Ford Motor Co. в 2010.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас