Інформація про закриття "ЗАЗу" виявилась "качкою" - запевняє УкрАВТО — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інформація про закриття "ЗАЗу" виявилась "качкою" - запевняє УкрАВТО

Фондовий ринок
930
У прес-службі Корпорації “УкрАВТО” спростували інформацію про закриття “ЗАЗ”.
“Інформація про припинення діяльності Запорізького Автомобілебудівного Заводу не відповідає дійсності, – йдеться в повідомленні прес-служби “УкрАВТО”. – А інформація про скорочення 21 тисячі осіб не відповідає дійсності, так як станом на початок 2014 року кількість працівників було близько 6 тисяч осіб. Кількість персоналу адаптовано до сучасних умов, в яких працює завод, але ніколи не йшло мови про звільнення та скорочення всіх працівників підприємства”.
“Низькі показники виробництва у липні пов’язані з низкою факторів, які впливають не тільки на Запорізький Автомобілебудівний Завод, а й на галузь в цілому: девальвація гривні та пов’язане з цим зниження купівельної спроможності, напружена геополітична ситуація в Східному регіоні, повна зупинка продажів в Луганській та Донецькій областях та анексія Криму, зменшення попиту на автомобільному ринку України в цілому та скорочення обсягів експорту. Все це негативно позначилося на автовиробництві в липні. Тому Запорізький Автомобілебудівний Завод скоротив обсяги виробництва з урахуванням несприятливих економічних і геополітичних факторів настільки, наскільки дозволяє стан ринку.
Обсяги виробництва в найближчі місяці багато в чому будуть залежати від стабілізації економічної ситуації в країні, – повідомляють у прес-службі “УкрАВТО”.
За матеріалами:
gazeta.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас