Українські військові в зоні АТО до жовтня отримають броньовані медичні машини на базі БТР-4Е — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українські військові в зоні АТО до жовтня отримають броньовані медичні машини на базі БТР-4Е

Казна та Політика
1199
Українські військові в зоні АТО отримають броньовані медичні машини на базі БТР-4Е після завершення державних випробувань. Про це повідомили в прес-службі ДК “Укроборонпром”.
Розробник даної модифікації БТР-4Е – ДП “ХКБМ ім. О.Морозова”. Серійне виготовлення організовано на потужностях ДП “Харківський завод спеціальних машин”. Обидва підприємства входять до складу ДК “Укроборонпром”.
Очікується, що перші дві машини БММ-4С передадуть військовим до жовтня 2014 року. Раніше такі зразки техніки виготовлялися в рамках експортних контрактів Укроборонпрому.
В БММ-4С передбачені місця для озброєння, медичного обладнання, носилок, контейнера для медикаментів, термоконтейнера, контейнера для систем штучного дихання, дефібриляції та переливання крові.
“Машина має надійний броньований захист та призначена для надання медичної допомоги та транспортування тяжкопоранених бійців із зони бойових дій, стихійних лих, аварій. Наявність БММ-4С в зоні антитерористичної операції істотно підвищить якість медичної допомоги, яка там надається. За розрахунками експертів, згаданий бронетранспортер повинен бути в кожному батальйоні. Він розглядається як мобільний медичний центр батальйону”, – сказано в повідомленні.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас