Збанкрутував черговий російський туроператор - туристів вже почали виселяти з готелів у Португалії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Збанкрутував черговий російський туроператор - туристів вже почали виселяти з готелів у Португалії

Світ
3217
Петербурзький туроператор «Ветер странствий» призупинив діяльність, повідомила «Інтерфаксу» прес-секретар Російського союзу туріндустрії (РСТ) Ірина Тюріна. ИТАР-ТАСС також передавав з посиланням на РСТ, що московський туроператор «Вокруг света» заявив про призупинення діяльності, проте згодом анулював це повідомлення.
Згодом в Ростуризму спростували повідомлення про призупинення діяльності «Навколо світу». «У туроператора “Вокруг света” все добре», – повідомила «Інтерфаксу» прес-секретар Ростуризму. Вона додала, що останнім часом на ринку і так достатньо паніки у зв’язку з низкою припинень діяльності туроператорів.
Тюріна пояснила призупинення діяльності «Ветра странствий» тим, що генеральний директор компанії Любов Агафонова не виходить на зв’язок з середи. За її словами, співробітники туроператора вже сповістили про подію страхову компанію.
Прес-секретар РСТ підкреслила, що туроператор спеціалізувався на екзотичних країнах. За кордоном перебувають кілька десятків його клієнтів. У всіх є оплачені зворотні квитки, але не у всіх оплачено проживання. Деяких туристів вже почали виселяти з готелів у Португалії.
За останні кілька тижнів з проблемами зіткнувся цілий ряд компаній, що працюють на туристичному ринку. Про нездатність виконувати взяті на себе зобов’язання перед клієнтами заявили кілька компаній: 16 липня – петербурзький туроператор «Фирма «Нева», 25 липня – компанія «Роза ветров мир», 30 липня – туроператор «Экспо-тур», 1 і 2 серпня – турфірми «Идеал-тур» і «Лабиринт», 5 серпня – група компаній «Интаэр». 6 серпня в зв’язку з неможливістю виконання зобов’язань перед туристами оголосила про припинення своєї діяльності «Нордик стар».
За матеріалами:
Відомості
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас