Україна завершує роботу над програмою імплементації Угоди про асоціацію з ЄС - заступник голови адміністрації президента — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна завершує роботу над програмою імплементації Угоди про асоціацію з ЄС - заступник голови адміністрації президента

Казна та Політика
364
Український уряд завершує роботу над Національною програмою імплементації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС та формуванням ефективної системи координації європейської інтеграції, заявив заступник глави адміністрації президента України Валерій Чалий під час зустрічі з делегацією ЄС на чолі з Пітером Балашем.
Як повідомляє прес-служба президента, за словами В.Чалого, реалізація суспільно-політичних та економічних реформ, боротьба з корупцією і поліпшення ділового та інвестиційного клімату в Україні є пріоритетом влади і саме з цією метою була створена Національна рада реформ, ключовим завданням якої є загальна координація та устремління процесу реформ в Україні.
“Українська сторона готова розглянути можливість максимального залучення європейських експертів до роботи Національної ради реформ”, – наголошується в повідомленні.
Керівник групи ЄС з підтримки України Пітер Балаш запевнив у підтримці України Європейським Союзом в реформуванні сфер життєдіяльності держави. “Європейський Союз готовий надавати підтримку Україні для реалізації необхідних реформ та зміцнення її суверенітету і територіальної цілісності”, – сказав він.
Співрозмовники також обмінялися думками про підготовку майбутньої міжнародної донорської конференції для надання допомоги Україні, проведення якої попередньо заплановано на листопад 2014 року.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас