Кому можна заздрити: ЗП нових співробітників фінкомпаній лондонського Сіті за липень зросла відразу на 20% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кому можна заздрити: ЗП нових співробітників фінкомпаній лондонського Сіті за липень зросла відразу на 20%

Світ
321
Зарплата нових співробітників фінансових організацій лондонського Сіті за липень зросла в середньому на 20%, при цьому компанії розширювали штат в основному за рахунок фахівців з контролю за якістю та з інформаційних технологій, повідомляє агентство Bloomberg з посиланням на дослідження Morgan McKinley.
Таке підвищення зарплат є максимальним із квітня цього року, тоді як у червні фінансові компанії збільшили оплату праці співробітників на 14%, свідчать результати дослідження Morgan McKinley.
Число вакансій в галузі в липні підвищилося на 10% до попереднього місяця, до 9315, а в порівнянні з липнем минулого року воно підскочило на 32%.
“Компанії лондонського Сіті продовжують активно наймати нових співробітників”, – говорить операційний директор Morgan McKinley Financial Services Хакан Енвер. За його словами, зростання заробітної плати “пов’язане з конкуренцією серед роботодавців за претендентів на позиції по нішевим спеціальностям, при цьому компанії підвищують базовий оклад співробітників, щоб утримати їх”.
Підвищений попит спостерігався на фахівців з підбору персоналу, IT-фахівців і бухгалтерів, свідчать дані Morgan McKinley. Компанії також збільшували число співробітників відділів з ​​контролю за якістю та обов’язкового розкриття інформації.
Число претендентів на фінансові посади за липень піднялося на 40%, до 7953 чоловік, а в порівнянні з аналогічним періодом 2013 року – на 3%.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас