Ринок житлової нерухомості великих міст Західної України чекає активний розвиток - експерти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ринок житлової нерухомості великих міст Західної України чекає активний розвиток - експерти

Нерухомість
3910
У найближчі кілька років ринок житлової, офісної та торговельної нерухомості Львова, Тернополя, Івано-Франківська, Рівного чекає активний розвиток. Такий прогноз озвучив Олександр Попов, директор проектної групи «Архиматика».
«Там стабільна політична ситуація, міська влада намагаються зробити міста привабливішими для життя та інвестицій, спростити процедури отримання дозволу на будівництво, і хоча не все виходить, вони тільки на початку шляху, і їм ще дуже багато треба зробити. Навіть перші результати на тлі інших регіонів виглядають обнадійливо, і залучають як простих людей, які мають можливість вибору, в якому місті жити і працювати (в першу чергу фахівці IT галузі), так і інвестиції в будівництво нерухомості», – говорить експерт.
За його словами, це збільшує попит і пропозиція нового житла, офісних і торговельних об’єктів, на початку на рівні проектів, а через рік-півтора і реалізованих об’єктів.
«В даний час пропозиція об’єктів нерухомості у зазначених містах недостатня, що ймовірно призведе до зростання цін до того часу, коли нові проекти вийдуть на ринок», – говорить експерт.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас