АТО обходиться в 70 млн грн щодня - Порошенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АТО обходиться в 70 млн грн щодня - Порошенко

Казна та Політика
676
Президент України Петро Порошенко вважає, що прийняті парламентом законопроекти на підтримку військовослужбовців стануть запорукою успішного проведення антитерористичної операції.
“70 млн. грн. на день сьогодні Україна витрачає на забезпечення АТО. Наші ВСУ успішно ведуть наступ по всіх напрямках, по всіх секторах ефективних дій українських десантників, спецназівців, мотострільців, прикордонників та інших українських героїв”, – сказав президент, виступаючи в парламенті в четвер.
За його словами, той факт, що Верховна Рада підтримала відповідні законопроекти, “є запорукою нашої спільної перемоги, перемоги України”.
Президент висловив надію, що в майбутньому всі гілки влади будуть демонструвати єдність у прийнятті важливих для країни рішень.
“Готовність президента, уряду і, як сьогодні було продемонстровано, Верховної Ради до командної роботи є очевидною. Я впевнений і закликаю парламент зараз голосувати за довіру уряду, продемонструвати цей очевидний факт”, – підкреслив президент.
Порошенко позитивно оцінив той факт, важливі законопроекти були підтримані конституційною більшістю, і це підкреслює, “що на сьогоднішній день ставлення народних депутатів до України, до українського народу і до української армії не залежить від того, є в парламенті коаліція чи ні”.
“Я впевнений в тому, що на сьогоднішній день ті зусилля, які ми щойно продемонстрували, ратифікуючи вкрай важливі для нас угоди з Австралією та Нідерландами … є для нас дуже важливими”, – сказав він.
Нагадаємо, раніше міністр фінансів Олександр Шлапак заявляв, що проведення АТО обходиться в 1,5 млрд грн на місяць, що становить приблизно 50 млн грн на день.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас