Резонансне вбивство мера Кременчука отримало статус "замовного" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Резонансне вбивство мера Кременчука отримало статус "замовного"

Кримінал
900
Кримінальне провадження за фактом вбивства Кременчуцького міського голови перекваліфіковано з умисного вбивства на вбивство на замовлення, вчинене за попередньою змовою групою осіб. Про це повідомляється з посиланням на прес-службу прокуратури Полтавської області.
Кримінальне провадження за фактом вбивства Кременчуцького міського голови перекваліфіковано з ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) на п. п. 11, 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, вчинене на замовлення за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.
Досудове розслідування у зазначеному кримінальному провадженні здійснюють слідчі Кременчуцького міського відділу УМВС України в Полтавській області та Головного слідчого управління УМВС України. Процесуальне керівництво – прокурори прокуратур м. Кременчук та Полтавської області.
Зараз тривають активні слідчі дії. Призначені судово-медична, судово-дактилоскопічна, балістична, генетична – всього 13 експертиз.
У прокуратурі повідомляють, що відпрацьовуються всі версії, в тому числі пов’язані з професійною, політичної, підприємницькою діяльністю міського голови.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас