З початку року на Харківщині вилучили гральне обладнання на 5 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З початку року на Харківщині вилучили гральне обладнання на 5 млн грн

Кримінал
152
Працівниками Управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України в Харківській області з початку року припинено діяльність 69 нелегальних гральних закладів та вилучено більше 620 одиниць гральних автоматів та рулеток. Про це повідомили у прес-службі ГУМВС України в Харківській області.
За словами правоохоронців, з початку року за зібраними працівниками підрозділів ДСБЕЗ матеріалами слідчими органами відкрито 69 кримінальних проваджень за ознаками злочину, передбаченого ст. 203-2 (зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України.
За результатами розслідування кримінальних проваджень 7 особам повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ст. 203-2 Кримінального кодексу України, що карається штрафом від 10 до 40 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання. Два кримінальних провадження розслідувані на направлені до суду.
“За двома вироками, що вже вступили в силу, особам, винним в організації незаконного бізнесу на території Харківської області, призначено покарання у вигляді штрафів у розмірі 8500 та 4500 гривень з конфіскацією грального обладнання. На теперішній час роботу правоохоронців направлено на встановлення осіб, які причетні до організації та ведення незаконного бізнесу. Для цього проводяться відповідні слідчі та оперативні дії”,- зазначили у прес-службі.
У міліції розповідають, що деякі підпільні ігрові заклади працюють таким чином, що стороння людина туди не потрапить. Інші ж “ховають” салони під вивісками “Лотерея” або “Інтернет-кафе”.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас