Банк Citigroup виплатить США $7 млрд штрафу через ненадійні іпотечні активи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк Citigroup виплатить США $7 млрд штрафу через ненадійні іпотечні активи

Фондовий ринок
133
США, можливо, знайшли ще один спосіб поповнення бюджету за рахунок банків-порушників. Ось уже другому банку від початку цього місяця призначена виплата надзвичайного штрафу за порушення фінансової діяльності. Про це, зокрема, пише впливове видання The Financial Times з посиланням на свої джерела.
За наявними даними, близько $4 млрд отримає міністерство юстиції США, ще $3 млрд будуть виплачені власникам житла. Також плануються виплати більш ніж десяти прокурорам штату, стверджує одне із джерел.
Переговори банку з представниками американської влади тривають, але якщо змін не відбудеться, то про угоду можуть оголосити наступного тижня, говориться в статті. Як зазначає газета, штраф для Citigroup виявився значно більший, ніж передбачали аналітики, оскільки банк випускав набагато менше таких цінних паперів, ніж Bank of America або JP Morgan Chase.
Як повідомляли Ukranews, на початку липня цього року французький банк BNP Paribas погодився заплатити владі США рекордну суму – дев’ять млрд доларів – за порушення режиму санкцій проти декількох країн.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас