У Криму залишилося майно Держуправсправами більш ніж на 1,5 млрд грн - голова відомства — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Криму залишилося майно Держуправсправами більш ніж на 1,5 млрд грн - голова відомства

Казна та Політика
182
У Криму залишилося майно Державного управління справами загальною вартістю понад 1,5 млрд грн, повідомив керівник відомства Сергій Березенко.
“Сьогодні балансова вартість нашого майна в Криму – більш ніж 1,5 млрд грн”, – сказав він на брифінгу у вівторок в Києві
За словами С.Березенка, на сьогодні є доручення провести інвентаризацію майна Держуправління справами на Кримському півострові.
“Все заклади відпочинку і наші об’єкти в Криму були відверто викрадені окупаційною владою, які сьогодні керують нашим Кримом”, – підкреслив він.
С.Березенко нагадав, що українська сторона планує звертатися до міжнародних судів з питання майна в Криму.
Він уточнив, що загальна площа земельних ділянок під об’єктами Держуправсправами на півострові становить понад 85 тис. га.
“Я вже надав усі відповідні доручення провести загальну інвентаризацію нашого майна в Криму. Результати будуть передані до Міністерства юстиції, і Мін’юст через міжнародні суди вимагатиме повернення вкраденого майна державі Україні”, – сказав керівник відомства.
Крім того, С.Березенко підкреслив, що українська сторона наполягатиме на підрахунку збитків від дій окупаційної влади в Криму.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас