На завершення реконструкції Поштової площі потрібно 43 млн грн - Кличко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На завершення реконструкції Поштової площі потрібно 43 млн грн - Кличко

Казна та Політика
317
На реконструкцію Поштової площі в Києві потрібно 43 млн грн. Однак ці гроші не надійшли до міського бюджету з Держказначейства. Про це під час виїзної наради повідомив голова КМДА Віталій Кличко.
“Для того, щоб завершити транспортну складову Поштової площі, потрібно близько 16-18 млн грн. Для того, щоб завершити обробку набережної, потрібно близько 43 млн грн”, – повідомив директор КП “Дирекція будівництва дорожньо-транспортних споруд” Володимир Кислицин.
За словами голови КМДА Віталія Кличка, зараз ці 43 млн грн знаходяться на рахунках у Держказначействі, проте досі не були виділені в міський бюджет.
“З коштів зараз немає нічого. І до нас звертаються, що є велика заборгованість. Для того, щоб будівельники продовжили будувати надалі, нам потрібно ці кошти повернути”, – повідомив В.Кличко.
Він також зазначив, що сьогодні зустрінеться з міністром фінансів щодо виділення грошей, оскільки зволікання з будівництвом автоматично буде збільшувати вартість робіт.
Крім того, за його словами, у разі, якщо ці кошти найближчим часом виділять, будівництво розв’язки на Поштовій площі завершать до Дня Незалежності.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас