Львів очікує бум продажів квартир - експерт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Львів очікує бум продажів квартир - експерт

Нерухомість
6432
Львів буде бити всі рекорди з продажів квартир.
Про це повідомив голова Національної ради ріелторської палати України Віктор Несін.
Аналізуючи орендні ставки у Львові, експерт помітив, що вони піднялися майже до рівня київських, хоча завжди були нижчі.
“Все це за рахунок туристів, – наголосив Віктор Несін. – Туди їдуть відпочити з Польщі та всієї України. У місті дуже активний мер Андрій Садовий. Щотижня проводиться якийсь великий культурний захід. Свято галушки чи ще чогось. До того ж люди впевнені, що у Львові точно війни не буде. Є така стабільність – з’являється інтерес у покупців”.
У червні порівняно з травнем збільшилася кількість продажів житла у великих містах Центральної та Західної України. В Києві вона виросла втричі: 1200 угод проти 400. Такий контраст пояснюють стабілізацією політичної ситуації в країні після президентських виборів.
“Подальша активність на ринку нерухомості сильно залежить від закінчення військових дій, – говорить ріелтор. – Якщо ситуація буде стабілізуватися, в наступному місяці кількість продажів житла збільшиться, і до початку осені ми вийдемо на кількість транзакцій, яка була до початку антитерористичної операції”.
За матеріалами:
gazeta.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас